Over ons

Welkom bij Tanja's Hondensalon. Wat leuk dat u onze website bezoekt!

De Hondensalon

Sinds 1987 ben ik rijks-gediplomeerd hondentrimster. Vanaf die tijd ben ik altijd bezig geweest met vachtverzorging en trimmen. Wellicht kent mij van mijn trimsalon aan de Golsstraat in Hengelo. Hier heb ik vele jaren met veel plezier honden getrimd.

Na een aantal jaren geen eigen trimsalon te hebben gehad, ben ik in 2016 opnieuw gestart aan de Oldenzaalsestraat in Hengelo. Vele klanten uit de eerdere periode hebben mij weer weten te vinden.

Veranderingen

In het trim-vak vinden er veranderingen plaats. Er worden nieuwe technieken en materialen ontwikkeld. Ik vind het erg belangrijk bij te blijven. Daarom volg ik regelmatig bijscholingen en workshops, en ben ik te vinden op vak-dagen en hondenshows.

Stagiaires

Mijn passie op het gebied van het honden trimmen hoop ik over te mogen brengen op stagiaires van de vakopleiding. Als u de hondensalon bezoekt, kunt u daarom ook verwachten dat deze meelopen en helpen om de vacht van uw hond in model te krijgen. De stagiaires trimmen altijd onder professionele begeleiding. Vanzelfsprekend kunt u aangeven dat u bezwaar heeft tegen deze werkwijze.

Kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten

Voor de verzorging van de vacht van uw hond gebruiken wij kwalitatief hoogwaardige shampoos en conditioners van de merken Nature's Specialties, Care by Nath (vegan) en Yuup. Dit is niet alleen prettig voor uw hond, maar ook voor u. Het effect van deze voedende producten is nog dagen na de trimbehandeling merkbaar. De vacht zal stralen, gehydrateerd worden en bovendien lekker ruiken.

Graag hoop ik u te zien in mijn hondensalon aan de Oldenzaalsestraat. Wilt u direct een afspraak maken? Bekijk dan de contact-pagina.